Contact? Bereikbaar per mail of telefoonnummer: 020-6673206
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
  • ☎ Vragen? 020-6673206
  • Snelle levering
  • Ruime voorraad
  • Origineel & Vervangingsonderdelen
  • Eerlijke prijzen
  • Gratis verzending va. €75 (binnen NL)
Professionele MerCruiser transom servicekit installatie voor uw speedboot.

Jaarlijks uw speedboot goed onderhouden, voor zowel uw motor als de aandrijving is voor gegarandeerd vaarplezier essentieel! Niets ergers dan uw boot op de bodem te zien liggen door slecht onderhoud... 

In mijn werkplaats kunnen we samen een groot onderhoud uitvoeren voor uw boot. Het checken van de rubbers van uw transom op uitdrogingsscheurtjes is daarbij uiteraard essentieel.  
Uw boot kan maximaal 7 meter lang zijn, inclusief de trailer, om bij mij in onderhoud te kunnen. Vaak kunt u al binnen een week bij mij terecht, uiteraard ook in de winter. 

De prijs is afhankelijk van de onderhoudshistorie, het gebruik van de boot en wat u gedaan wilt hebben. Het installeren van de transom servicekit kost minimaal vier uur tot max tien uur: je weet nooit wat we gaan tegenkomen helaas. 
De kosten zijn minimaal 700,- dit is inclusief 4 uur werk en de originele transom servicekit voor Alpha. Het is wel van belang dat u samen met mij het onderhoud uitvoert. 
Extra tijd is 60,- euro per uur en er zijn eventuele extra kosten als er meer onderdelen gebruikt worden. Uiteraard kunnen we tegelijkertijd ook een motor onderhoud doen.

Wil je meer informatie? Bellen, mailen of appen voor meer informatie kan altijd! 
 

 
Onderhoud