Contact? Bereikbaar per mail of telefoonnummer: 020-6673206
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
  • ☎ Vragen? 020-6673206
  • Snelle levering
  • Ruime voorraad
  • Origineel & Vervangingsonderdelen
  • Eerlijke prijzen
  • Gratis verzending va. €75 (binnen NL)
Klantenservice /

Herroepingsrecht

Indien u om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met het product, dan mag u het binnen 14 dagen retour melden, u mag het Herroepings formulier mailen binnen 14 dagen. U heeft daarna nog 14 dagen om het product terug te sturen.
Het herroepingsrecht gaat pas in op de dag ná ontvangst.
 

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. 
 

Retourneren is gratis, u ontvangt nadat wij het retour hebben ontvangen binnen enkele dagen het verzendbedrag vergoeding van 6,95 op uw rekening.
 

Herroepings formulier graag bijvoegen indien u uw bestelling of onderdeel retourneerd.

Graag een mail sturen met daarbij de factuur.  Vervolgens na bevestiging van onze servicedesk het product retourneren. Binnen 14 dagen crediteren we het bedrag. 


Indien u meer doet met de producten dan het beoordelen daarvan (om te kijken of u het wilt houden) en dat daardoor schade aan het product ontstaat, bent u voor deze waardevermindering aansprakelijk is. U mag de producten beoordelen/gebruiken zoals in een winkel ook mogelijk is.
 

Retour adres:

Poort watersport BV

Haparandadam 29

1013AK Amsterdam