Contact? Bereikbaar per mail of telefoonnummer: 020-6673206
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
  • ☎ Vragen? 020-6673206
  • Snelle levering
  • Ruime voorraad
  • Origineel & Vervangingsonderdelen
  • Eerlijke prijzen
  • Gratis verzending va. €75 (binnen NL)
Drinkwater anti-vries beschermd uw motor
Drinkwater anti-vries beschermd uw motor

5 liter milieu vriendelijke, niet giftige, drinkwater anti-vries beschermd uw motor Beschermt u motor tegen roest en corrosie tijdens de winterstalling opslag. - Niet giftig en biologisch af bree...

€ 24,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 
5 liter milieu vriendelijke, niet giftige, drinkwater anti-vries beschermd uw motor

Beschermt u motor tegen roest en corrosie tijdens de winterstalling opslag.

- Niet giftig en biologisch af breekbaar
- Desinfecterend om het rotten van stilstaand water tegen te gaan.
- Voorkomt kalkafzetting en sludge
- Tast geen rubber, metaal of kunststof aan

Voor het winterklaar maken advies kunt u ons bellen. Beste is eerst conserveringsolie of fogging oil in uw lucht inlaat te spuiten om inwendige roest en corrosie te voorkomen.

Daarnaast uw staart olie te controleren of er geen water in uw olie zit, onderste afstap plug losdraaien, paar druppels uit laten lopen en checken.

Ook belangrijk is uw benzine voorraad in uw tank, met fuel stabilizer, benzine stabilisator te behandelen om ethanol problemen en oxidatie te voorkomen.

Maak de motor niet winterklaar door met de spoelklem de motor te laten draaien en te wachten tot dat er anti vries uit de uitlaat komt. de kans dat uw motor als nog bevriest doordat er te weinig antivries met het water vermengt is, is erg groot.

De beste, ouderwetste manier om uw motor winterklaar te maken is eerst de motor en spruitstukken af te tappen, vervolgens de dikke slang bij het thermostaathuis los te koppelen, te vullen met antivries, daarna de aanvoerslang vanaf de staart los te koppelen en vullen met antivries, tenslotte de slangen naar de spruitstukken los te koppelen en vullen met antivries.
Slangen weer aankoppelen, beste is de flensen in te vetten zodat u de volgende periode de slangen weer makkelijk kunt los koppelen.

Doorgaans heeft u 10 liter nodig om uw motor winterklaar te maken.